dilluns, 1 de desembre del 2014

APP: PREGUNTA POR TU SALUD

Aquesta aplicació permet l'elaboració de llistats amb preguntes que poden realitzar els pacients al personal sanitari (metge o infermera) en la seva pròxima consulta sent una important una ajuda per preparar la següent visita i evitar que alguns dubtes quedin sense resposta per un oblit. Els ciutadans poden aprofitar millor la consulta ja que poden apuntar aquells dubtes que tinguin per resoldre'ls en el moment de la visita i obtenir tota la informació necessària sobre la seva malaltia, tractament o prova diagnòstica.

A més de poder accedir a l'aplicació a través dels nostres terminals mòbils, hi ha la possibilitat d'accés a través de via web des de l'ordinador.
Nosaltres, com a sanitaris, tal vegada no ens resulta difícil recordar quines preguntes faríem en cas de ser nosaltres o un familiar qui estigués malalt. Però per a la majoria de persones el nerviosisme els pot provocar que quedin preguntes no formulades, algunes ben importants.
Per això aquesta aplicació ens sembla important. El pacient (o familiar) pot anar seleccionant o escrivint les preguntes necessàries en moments de calma de manera que cap dubte quedi sense resposta.
L'aplicació és molt intuitiva i permet seleccionar preguntes, en suggereix de noves i permet plantejar-ne de noves. Les preguntes es poden agrupar en col·leccions i s'hi pot anar escrivint la resposta del professional a mesura que es vagin resolent.
Preu: Gratis
Plataformes: iOS , Android

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada